Acidul hialuronic pentru hidratarea mainilor

Vremea s-a schimbat mai mult decat ma asteptam in perioada aceasta, de la frig si ploi la zile de canicula. Indiferent de vreme eu imi hidratez mainile cu aceeasi strictete.

CeraVe este brandul pe care il utilizez in aceasta perioada, mai ales ca printre ingredientele folosite in formula cremei de maini se afla acidul hialuronic. Daca stratul de piele este compromis din diverse motive, acest lucru poate duce la agravarea altor afectiuni precum eczema sau psoriasis. O crema care contine acid hialuronic poate ajuta la redarea sanatatii pielii.

Deoarece am mentionat astazi acidul hialuronic, iata cateva aspecte pe care fiecare dintre noi trebuie sa le stie despre el:

  1. Acidul hialuronic patrunde in piele si leaga apa de celulele pielii, infuzand toate straturile pielii cu umiditate valoroasa, intineritoare.
  2. Acidul hialuronic fortifica barierele naturale ale pielii pentru a ajuta la blocarea umiditatii pentru un efect de hidratare si mai dramatic. In timp, acest lucru poate ajuta la incetinirea deteriorarii barierei lipidice si poate ajuta la protejarea si fortificarea acesteia.
  3. Acidul hialuronic contribuie la promovarea regenerarii celulelor pielii, oferind o hidratare suplimentara. Acest lucru duce in mod natural la celule mai sanatoase si la un ten mai vibrant.

Am ales Cerave Moisturising Cream pentru piele extrem de uscata, scopul ei fiind refacerea refacerea barierei naturale a pielii. Are o consistenta groasa si hidrateaza in profunzime. Este perfecta pentru pielea sensibila si contine pe langa acidul hialuronic trei ceramide esentiale, pastrand umiditatea pentru o hidratare de pana la 24 de ore.

Trebuie sa recunosc ca eu folosesc cremele de maini cel mai mult in momentele mele de pauza. Astfel daca simti ca esti coplesita de task-uri la job-ul actual, daca te plictisesti asteptand la cafeneaua preferata, atunci fa acest lucru mic si important pentru tine. Un moment pentru mainile tale, mai ales in aceasta perioada cand sunt atat de agresate de dezinfectanti.  

Un alt motiv pentru care a-i putea sa iti rapesti cateva minute din timpul tau este determinat de faptul ca primele semne de imbatranire se manifesta chiar pe pielea de pe maini. O crema de maini potrivita poate ajuta acest aspect prin combaterea deshidratarii si pigmentarii premature.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.