Amenajeaza casa asa cum visezi

Locul din casa in care ma simt cel mai linistita este dormitorul. Pentru mine este absolut necesar sa am un spatiu care sa vibreze de energie pozitiva. Pentru a crea acest mediu perfect necesar relaxarii, apelez la decoratiuni care sa se potriveasca personalitatii mele. Fiecare dintre noi are alta viziune asupra a ceea ce defineste linistea, relaxarea, calmitatea intr-o incapere. Lucrul care pentru mine ar fi ideal, poate fi absolut deranjat pentru alta persoana. De aceea a aparut motorul de cautare pentru mobila si decoratiuni FAVI, care reuneste diferite piese imobiliare si pentru decoratiune astfel incat sa se potriveasca idealului fiecaruia dintre noi.

Cu toate ca dormitorul clasic este reprezentat de un pat imens in care te poti odihni linistit, eu prefer o canapea extensibila deoarece lipsa spatiului ma sufoca. Trecand de la o camera spatioasa cu o canapea extensibila, la o camera de dimensiuni medii cu un pat foarte mare, m-a facut sa realizez ca mi se potriveste mai mult o canapea extensibila. Prefer nuantele deschise de nude, alb, gri care nu imi obosesc privirea si care ofera camerei luminozitatea mult dorita.

Mi-a fost destul de greu sa aleg o singura canapea de pe FAVI, insa nu as putea incarca articolul de astazi doar cu poze cu diferite canapele. Alegerea se incadreaza in descrierea facuta si ideea de amenajare a incaperii mele preferate prinde contur.

Oricat de comod ar parea sa inveti sau sa scrii in pat/canapea, pentru mine nu functioneaza. Este necesara o postura corecta atunci cand scriu, citesc, invat si am gasit pe site o mobila de birou care se incadreaza in imaginea care se formeaza usor-usor.

Tapetul nu a fost niciodata pe gustul meu si aveam impresia ca incarca incaperea in mod inutil. Insa exista un tapet caruia nu i-as putea resista si care este cu siguranta pe gustul meu. Rezistent la apa, acesta acopera imperfectiunile peretelui si il lasa sa respire. Iata alegerea mea,

Cel mai greu mi-a fost sa aleg o oglinda deoarece exista o multitudine de modele din care pot alege si majoritatea se potrivesc gusturilor mele. Oglinda Renaissance este absolut superba, atat ca model, cat si ca dimensiuni (185cm x 76cm).

Pe langa oglinda si produsele mentionate anterior, ma uit si la alte decoratiuni de dimensiuni mici si care fac diferenta intr-o incapere. Indiferent de gusturile pe care le ai si de felul in care vrei sa-ti amenajezi camera preferata, pe FAVI vei gasi cu siguranta ceea ce iti doresti, trebuie doar sa iti doresti!

2 thoughts on “Amenajeaza casa asa cum visezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.