BB cream si CC cream pe timp de vara

Pe timp de vara tenul poate fi agresat atat de razele soarelui, cat si de produsele de make-up care incarca porii si creaza mai multe probleme pe termen lung.

Am impartit produsele pentru machiaj in doua mari categorii: in functie de frecventa utilizarii si in functie de temperaturile la care sunt expusa. Astfel prima categorie se imparte in alte subcategorii precum machiaj de zi cu zi sau pentru evenimente, iar cea de-a doua categorie este destinata anotimpurilor reci versus cele foarte calde.

In zilele toride de vara prefer un bb cream cu spf ca baza a machiajului. Protectia pe care o asigura impotriva razelor UV este importanta pentru mine cu toate ca folosesc si o crema cu spf inainte de utilizare. Cantitatea de spf pe care as aplica-o doar prin utilizarea acestui bb cream nu ar fi suficienta pentru expunerea zilnica la razele soarelui.

Asadar, combinatia ideala este un strat fin de crema de protectie si un strat normal de bb cream cu spf. Cel pe care il folosesc este Missha M Perfect Cover si nu as putea sa spun cu exactitate numarul tubului la care am ajuns. Nu pentru ca s-ar consuma prea repede, ci pentru ca am incercat mai multe tipuri de produse de acest timp, insa mereu raman fidela acestuia.

Daca preferi textura sau compozitia unui cc cream, am ideea perfecta si pentru tine. Este incercata si are cu siguranta rezultatele dorite. Pentru un ten cu urme de acnee, puncte negre sau alte mici imperfectiuni care ne fac speciale, recomand CC cream Burjois 123 Perfect. L-am folosit mult mult timp si pe acesta, insa l-am inlocuit cu cel mentionat anterior deoarece ii prefer textura mai mult si pentru ca lasa un finish mai lucios.

In cele din urma, este important sa folosim ce se potriveste tenului nostru, dorintei de acoperire, insa nu trebuie sa pierdem din vedere ca sub fondul de ten folosit orice ten transipra atunci cand este cald. Este de datoria noastra ca gasim formula care il ajuta sa respire cel mai mult ca sa ne bucuram de un ten luminos si fericit pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.