Bluza si blugi Sinsay

Imi plac foarte mult produsele de la Sinsay si asta se poate observa din istoricul comenzilor pe care le-am plasat. Calitatea produselor este intr-un echilibru mai mult decat perfect cu pretul acestora. Eu vad aceste produse asemanatoare cu cele din alte tari, au un design modern si pastreaza simplitatea care cucereste.

Ceea ce m-a suprins este faptul ca am purtat destul de mult produsele de pe acest site, spre deosebire de alte produse pe care le port doar cand observ ca trebuie sa mai schimb dinamica tinutelor. Acest lucru se poate explica usor deoarece fiecare articol vestimentar poate fi purtat in mai multe combinatii.

De fiecare data cand plasez o comanda pe Sinsay observ ca fac un shopping inteligent. Ma gandesc ce am ales deja si cum pot sa le combin intre ele. De exemplu cureaua cu model leopard nu este cel mai uzual item, nu merge in orice combinatie precum cureaua neagra clasica. Cu toate acestea am reusit sa o port in multe tinute, toate cu produse de aceasta marca. Mai jos aveti cateva poze cu tinute marca Sinsay.

One thought on “Bluza si blugi Sinsay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.