Cadouri in luna femeii

Ziua femeii bate la usa, insa nu va sfiiti sa rasfatati femeile din viata voastra intreaga luna, ba chiar in fiecare zi. In aceasta perioada dorinta de a oferi un cadou persoanelor de sex feminin este mult mai prezenta. Scopul acestui articol este de a va ajuta sa gasiti cele mai potrivite produse pentru femeile din viata voastra.

Pentru cadouri de ziua femeii recomand produse cosmetice si un buchet de flori. Cele din urma sunt absolut necesare pentru ca orice femeie apreciaza o floare la timpul ei, daca nu se poate sa primeasca macar periodic. Florile inseamna feminitate si gingasie, doua calitati pe care cu siguranta femeia din viata voastra le detine.

Din categoria produselor cosmetice puteti opta pentru urmatoarele:

Tendintele sunt de creare a unui look cat mai natural, prin conturarea trasaturilor astfel incat sa scoatem in evidenta principalele sectiuni ale fetei. Indiferent daca femeia din viata ta este pasionata de make-up sau nu, va aprecia cu siguranta acest produs. Alaturi de o pensula pentru contouring va fi un cadou util.

  • Paleta farduri Makeup Revolution

Atunci cand alegem o paleta de farduri pentru o persoana din viata noastra trebuie sa tinem cont de personalitate si preferinte. Eu obisnuiesc sa aleg fie o paleta in nuante neutre deoarece pot fi folosite de oricine, fie o paleta sidefata in nuante multiple care poate fi folosita pentru un makeup special (pentru evenimente). Pentru evenimentul la care am participat astazi, Danube Bloggers Meeting, am ales sa folosesc prima varianta, o paleta in nuante neutre de la Makeup Revolution.

  • Fond de ten (daca stii exact nuanta persoanei)

Acest produs este unul foarte utilizat, care la final de luna/trimestru (pentru persoanele care utilizeaza zilnic) se termina si este nevoie de o noua investitie. Daca vrei sa oferi un cadou util din sfera cosmeticelor atunci poti opta si pentru un fond de ten. In ultimul timp am folosit fondul de ten Dermacol pe care il recomand persoanelor cu ten gras deoarece lasa un finish mat.

De ziua femeii nu uita sa ai grija ca persoana de langa tine sa se simta speciala. Nu uita de flori si de o vorba plina de iubire. La multi ani tuturor femeilor!

One thought on “Cadouri in luna femeii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.