Cat de rentabil este fototapetul

In incercarea de a face ca spatiul in care locuim sa fie unul care defineste principiile de viata, stilul preferat, locul in care ne regasim si cu caldura ii spunem acasa incercam variante de amenajare care mai de care. Fototapetul poate fi una din optiuni.

Despre fototapet stim ca reprezinta o maniera simpla si interesanta de a imbraca peretii. Totusi cat este de rentabila aceasta varianta? Ne raportam la una din sursele recomandate si anume Deco-Perete.ro, un eshop ce aduna in catalogul sau fototapete variate, cu peisaje, de tip 3D printre altele. Ce regasim aici se refera la fototapete de la mari producatori din Europa.

Preturile variaza in functie de tip de fototapet. Cat de rentabil este depinde de cativa factori:

  • La https://www.deco-perete.ro/ achizitiile de fototapet includ in pret si adezivul. Nu sunt costuri aparte pentru adeziv, absolut necesar pentru montaj. Cat despre montaj, nu este nevoie de echipament sau personal specializat.
  • Aplicare rapida. Fototapetul scuteste de costuri mari reprezentate de amenajari complexe. In plus, nu impune restrictii de a astepta pana la uscare pana cand camera poate fi din nou locuita. Deranj minim asadar, pentru ca timpul de uscare este de maximum 1-2 zile.
  • Intretinere usoara. Practic fototapetul este rezistent si se intretine usor, fara sa impuna de fapt masuri speciale. Este cunoscut faptul ca murdaria pe pereti determina de cele mai multe ori costuri repetate de a vopsi inca un strat, pentru un aspect placut, de nou si curat.
  • Interesant este ca la Deco Perete fototapetele sunt astfel selectate incat imaginile reprezentate chiar daca sunt taiate, conform cu necesitatile in spatiul dorit de montaj, pe oricare latura, nu va afecta imaginea de ansamblu.

Fototapetul este vandut la bucata, avand dimensiuni variate, insa generoase, incat sa poata acoperi integral un perete pe inaltime. Vor fi cumparate atatea fasii cat sunt necesare. Preturile difera in functie de tematica, de colectia din care face parte fototapetul dorit. Poate fi o imagine exotica, poate fi una realista, de tip 3D, cu motive florale etc. Pare rezonabil insa, tinand cont de multitudinea de avantaje, de investitia o singura data facuta pentru mult timp, dar mai ales pentru efectul creat – iluzia optica cu care te delectezi in fiecare zi.

Inevitabil, modul in care iti incepi ziua va conta, te va incarca de energie pozitiva. Senzatia pe care o ai cand ajungi acasa, este ceea ce te relaxeaza. Mai cu seama cand decorul in care te vei afla iti fura un zambet de fiecare data. Iata deci ce influenta majora poate avea acest mod de decorare. Fototapetul te poarta cu gandul departe, iti aduce frumosul sub ochii tai.

Preturile fototapetelor de la Deco Perete sunt raportate si la calitatea produselor. Pentru a avea parte de toata lista de avantaje, este necesar ca fototapetul sa fie realizat din materiale de calitate premium. Asadar, adu primavara in casa ta, indiferent de timpul real, alege ca peretii tai sa fie pictati cu modele incantatoare si alege un fototapet potrivit gusturilor tale. Convinge-te de cat este de rentabil, descoperind preturile si colectiile de la Deco Perete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.