Coafura fresh in 5 minute

De cand am ales schimbarea mea de look radicala, ritualul de ingrijire a parului s-a schimbat si el. Cu toate ca mi se pare mult mai usor de ingrijit, apelez la sampon uscat saptamanal deoarece am tendinta sa ma joc mai mult cu mana prin el.

Am incercat mai multe brand-uri care comercializeaza astfel de produse, insa Batiste este cel mai bun de pana acum. Nu incarca parul, nu se observa la radacina si exista multe variante pe piata care acopera mai multe cerinte pe langa cea de baza (volum, stralucire).

Un alt produs care si-a facut aparitia in rutina de ingrijire a parului este uleiul. Atunci cand am timp si vreau sa ofer o hidratare profunda firului de par, uneori chiar scalpului, apelez la un ulei de cocos. Il folosesc mai rar deoarece am intoleranta la el, nu il pot folosi pe fata sau corp deoarece ma irita. Cu toate acestea, mi se pare cel mai bun produs pentru hidratare si il folosesc cat de des imi permite organismul.

Revenind la samponul uscat, acesta este un produs sub forma de pudra sau spray pe care il aplic la radacini si apoi masez cu un prosop pentru a ma asigura ca se pierde uniform printre firele de par. Efectul este unul super natural si il folosesc atunci cand sunt grabita.

Cu toate ca parul scurt se usuca muuult mai repede, il spal doar seara atunci cand stiu ca a doua zi merg la munca. Motivul este aerul conditionat care imi provoaca dureri de cap mai ales daca am porii deschisi in urma spalarii parului.

Recomand folosirea samponului uscat doar atunci cand este absolut necesar si cand nu exista timp suficient pentru spalarea clasica. Eu am intotdeauna un sampon Batiste in casa pentru ca mereu intervin planuri pe ultima suta de metri, care uneori ma prind super nepregatita. Cel mai des il folosesc in vacante, atunci cand dupa sala trebuie sa ajung repede undeva, daca vreau mai mult volum si daca ies in oras imediat dupa programul de lucru.

In functie de tipul de par si de ceea ce iti doresti ca si efect, eu recomand acest brand pentru ca mi-a placut cel mai mult, are rezultate imediate si un pret foarte bun. Ca mod de utilizare, eu il agit inainte de pulverizare, impart parul pe sectiuni si aplic de la o distanta de 8cm. Il las sa actioneze cateva minute si dupa masez cu un prosop. Cam asta este tot… in 5 minute sunt gata de plecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.