Cum sa ai un bronz sanatos

Saptamana aceasta mi-am adus aminte ca urmeaza sezonul cel mai frumos din an. Vorbesc de zilele de vara in care ne putem lasa imbratisate de razele soarelui in timp ce savuam bautura preferata.

Cu toate ca toamna era pana de curand anotimpul meu preferat, am realizat ca astept cu nerabdare sa soseasca vara. Anul precedent am avut cel mai intens bronz de pana acum si vreau sa repet acest lucru si in sezonul care urmeaza.

M-am tot intrebat care a fost factorul care a favorizat mentinerea culorii aurii a pielii mele, mai ales ca am folosit factor de protectie 50. Conform cunostintelor mele de pana acum, e greu sa te bronzezi frumos cu un factor de protectie atat de mare. Cu toate ca imi doream mult sa am o nuanta mai inchisa a pielii, tin mult mai mult la santatea mea decat la aspect.

Revenind la factorul care a favorizat mentinerea bronzului castigat, cel mai important a fost faptul ca am folosit un scrub de corp inainte de expunerea la soare. Prin utilizarea unui astfel de produs, am indepartat pielea uscata care in timp s-ar fi indeparta singura si mi-am bronzat pielea sanatoasa. Culoarea s-a mentinut la fel de intensa, pielea este catifelata mai mult timp dupa utilizare si m-am bucurat de un bronz sanatos.

Aunci cand folosesc un produs pentru exfoliere am grija sa tin cont de indicatiile acestuia. Daca este un scrub, il folosesc o data la 2-3 zile pentru a nu irita pielea. In cazul in care vreau sa am parte de o exfoliere zilnica, folosesc un gel de dus exfoliant care este mai bland cu pielea, dar care face aceeasi treaba extraordinara.

La ultima achizitie am inclinat spre un produs Organic Shop Scrub cu o aroma fresh – mango – care este aroma mea de inghetata preferata si un gel de dus cu lotus & shea. Imi place acest brand deoarece au preturi foarte bune, iar produsele sunt naturale in proportie de 98 – 99,5 %.

Nu pot sa spun ca am inceput sa achitionez doar in functie de ingredientele pe care le are un produs, dar prin exercitiu voi ajunge si acolo. Produsele de la Organic Shop isi fac usor loc printre achizitiile mele pentru ca da, e timpul sa ne pregatim de bronzul sanatos la care visam.

One thought on “Cum sa ai un bronz sanatos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.