Cum sa alegi rimelul potrivit

Machiajul strident nu mai este de mult timp pe placul meu deoarece simt ca se departeaza prea mult de naturalete si imbatraneste trasaturile. Cu un machiaj natural imi pun in evidenta atuurile, fara sa simt tenul incarcat sau sa petrec prea mult timp pentru demachiere.

Indiferent de machiajul pe care il port, produsul care nu lipseste absolut niciodata este rimelul. Intreaga fata se armonizeaza atunci cand folosesc rimel, ochii imi ies in evidenta si privirea devine mai calda.

Asadar am devenit selectiva in ceea ce priveste acest produs. Prefer un rimel negru, care sa nu fie waterproof, cu un aplicator mai subtire in varf si mai des in rest. Prin folosirea unui astfel de aplicator ma asigur ca ajung la toate firele din coltul interior al ochiului si insist asupra coltului exterior. Efectul este unul de gene false, asa cum promite si rimelul Essence.

Ce calitati trebuie sa aiba un rimel

  • Aplicare usoara, fara a incarca genele.

Am patit de multe ori sa aplic un rimel care sa arate bine atunci cand tin ochii deschisi, dar in momentul in care clipeam, genele de sus se lipeau cu cele de jos. Acest lucru era cauzat de incarcarea excesiva a genelor de la o singura aplicare.

Un rimel este aplicat usor daca nu necesita mai multe interventii peste gene si daca le separa in momentul folosirii.

  • Sa aiba un aplicator potrivit pentru efectul dorit.

Rimelul Essence pe care il folosesc este unul care ofera volum. In functie de tipul de gene pe care il ai, aplicatorul trebuie sa corespunda cerintelor. Rimelul pentru volum trebuie sa aiba o perie bogata, cel pentru lungime trebuie sa aiba un aplicator clasic alungit, iar cel pentru desime trebuie sa aiba o perie compacta si foarte deasa.  

  • Rezistenta pe parcursul zilei.

Chiar daca folosesc rar mascara waterproof, aceasta varianta este cea mai potrivita pentru zilele de vara. Insa chiar daca prefer un rimel obisnuit, acesta trebuie sa fie rezistent, sa nu se stranga sub ochi sau sa se mute de pe gene atunci cand stranut.

Acestea sunt calitatile pe care un rimel trebuie sa le aiba pentru a-si face loc in rutina mea zilnica. O privire armonioasa face cat o mie de cuvinte, iar eu obtin acest rezultat folosind rimelul Essence potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.