Cum sa iti conturezi singura sprancenele

Stiti jocul “Eu niciodata nu am….” pe care l-am jucat de cele mai multe ori cu prietenii din facultate? Practic fiecare jucator adauga ce dorea propozitiei de mai sus si cine a facut lucrul respectiv bea un shot. Funny or not, daca as spune acum “Eu niciodata nu am avut sprancene gresit conturate.” cate dintre noi nu ar bea un shot?

Personal, sunt fana sprancenelor cat mai naturale, eventual pensate acasa dupa forma lor. Asta fac de cand ma stiu si am trecut cu bine peste faza sprancenelor subtiri, peste cea a sprancenelor tatuate si cine stie cate or mai fi. Sunt foarte atenta cu ele pentru ca este trasatura care poate schimba expresia faciala, iar daca un lucru merge gresit as putea sa ma holbez fara sa vreau in fiecare zi in oglinda.

Chiar daca mereu am mers pe teren sigur, am avut si perioade cand voiam sa ma incadrez in tipare si am incercat un creion de sprancene. Un lucru este cert, asa cum talent la desen nu am, nici sa imi fac sprancenele cu ajutorul creioanelor nu pot. Admir pe cine reuseste, iar eu ma folosesc de tehnicile invatate de mine. Tehnici este mult spus. Exista produse care te ajuta atat de mult, incat poti sa pari ca stii ce faci si la final sa ai sprancene perfecte.

Folosesc gel sprancene pentru a le contura si a le oferi firelor existente textura necesara. Premergator acestui pas, folosesc fard si perie de sprancene pentru a umple golurile vizibile si cam atat pot sa fac ca artist.
Brow Artist Plump and Set de la L’Óreal Paris este absolut necesar pentru a le evidentia deoarece fardul uniformizeaza culoarea atat de mult, incat nu mai sunt vizibile si firele de par. Astfel, cu ajutorul acestui gel de sprancene pot sa plec linistita din casa, sa evit orice trend al sprancenelor si totusi sa fiu in cea mai buna versiunea a mea.

Usor de folosit, cu mai multe nuante astfel incat sa se potriveasca oricarei persoane sau chiar transparent, este un produs care completeaza rutina mea de machiaj. Periuta este mica, astfel incat sa nu iei mai mult produs decat este util. Se utilizeaza la fel ca un rimel si se usuca repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.