Dannube Bloggers Meet, un eveniment special

A trecut o saptamana de la evenimentul Danube Bloggers Meet, eveniment la care a fost prezenta o gasca de bloggerite simpatice, precum si cativa reprezentanti ai colaboratorilor nostri. Evenimentul a fost organizat de Catalina (Portia de citit), sora mea Cristina (Beauty with Criss), Paula (Lucruri privire de jos in sus) si Ramona (Rokolla). Impreuna au reusit sa creeze un eveniment plin de surprize si momente frumoase. Am plecat acasa cu multe produse de la sponsorii nostri, despre care va voi povesti in articolele care urmeaza. Sunt produse despre care imi pot face o impresie imediata, precum si produse pe care trebuie sa le testez o perioada mai lunga de timp.

Locatia evenimentului a fost Gamberetti din Galati, un restaurant care ne propune o calatorie in timp, cu o atmosfera boema si elemente de design care imbina trecutul cu modernul. Am fost placut impresionata de servire, mai ales ca am fost un grup destul de agitat.  Un restaurant cu parfum de epoca in aer si specific mediteranean.

O lista generoasa de sponsori s-au alaturat evenimentului si ne-au inveselit cu produsele pe care acestia le comercializeaza. In sacose erau produse de make-up, ingrijire, carti, jucarii pentru copii, accesorii. Asadar niciuna dintre fete nu a plecat fara macar o sacosa care sa fie exact ce isi dorea. Trebuie sa recunosc ca eu am asteptat cu sufetul la gura o carte anume, Minciuni pe canapea, pe care planuiam oricum sa o citesc.

Pellamar este un brand romanesc si cu toate ca am folosit multe dintre produsele lor, nu stiam cum a inceput aceasta poveste minunata. Reprezentata brand-ului ne-a aratat un filmulet in care este povestit totul in detaliu, filmulet pe care il puteti viziona aici. La final am facut cunostinta cu produse din noile game, iar produsul care mi-a atras atentia este samponul regenerant cu extract de catina, pe care l-am vazut ulterior si in DM.

Tinuta mea este una care ma reprezinta in totalitate. Un aer vintage si note elegante, este noul stil pe care il adopt in ultima perioada. Bluza este de pe Femme Luxe, iar pantalonii sunt din Koton.

A fost un eveniment reusit si ma bucur ca am luat parte la o intalnire atat de simpatica. Multumim in special organizatoarelor, precum si sponsorilor Danube Bloggers Meet:

Printado, Beauty One, Drag de quilling,Green Lab, Recipiente Cosmetice, LONCOLOR, Nutrivita.ro, Nestlé, Yves Rocher, Jonzac, SaraTremo,Infinite Love, Life Care, Editura RAO, PellAmar Cosmetics, Perspirex, Debonaire, PR Avenue, Pick N Dazzle Romania, Famous Luxury Perfumes, Smart Protection, Farmasi, Nomasvello Braila, Nomasvello Mazepa Galati, Aron Catalina, Narah.ro, Mondelez Romania, Smyk, Sano, Lumea Lavandei, Eladerm, Accessories by Ioana Fodor, Corint Junior, Editura Casa, Libris.ro, Editura ALL, Faunus Plant, Colecții Dulci, Casuta cu flori, Ravensburger Romania, Graveaza Povestea Ta, Doctor Display, Confident, Apidava, Wibo Cosmetics România, VivaNatura, triodeluxe.ro, Grecostevia, Farmec , SaraFlowerDesign, Georgescu Oana, TeaTree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.