Demachierea potrivita pentru tenul tau

Demachierea este cea mai importanta etapa in ingrijirea tenului. Ea trebuie respectata zi de zi si in special atunci cand folosim produse de make-up. Demachierea este esentiala in momentele in care renuntam la machiaj, deoarece este modalitatea prin care indepartam impuritatile adunate in timpul zilei.

Chiar daca nu simtim tenul incarcat, este nevoie doar sa privim in jurul nostru pentru a ne face o idee cu privire la praful care se afla peste tot si implicit pe tenul nostru.

Dupa folosirea demachiantului potrivit, putem aplica restul produselor de ingrijire care ne completeaza rutina. Astfel, alegerea tipului de demachiant se face dupa urmatoarele criterii:

  •  Tipul de ten pe care il ai

De-a lungul timpului am incercat mai multe tipuri de demachiant. De la apa micelara, pana la uleiuri demachiante, fiecare are un mod diferit de a se comporta pe tenul meu. Pentru tenul gras este mai potrivit un demachiant light, care sa nu incarce si sa nu lase o senzatie de pelicula grasa. Un produs potrivit pentru demachierea tenului gras este apa micelara.  

Am avut o perioada cand tenul meu a fost foarte uscat, iar o demachiere cu produse prea putin hidratante imi ingreuna procesul de ingrijire. Pentru perioada respectiva, mai ales in sezonul rece si la trecerea dintre anotimpuri, folosesc un lapte demachiant.

  • Bugetul alocat pentru ingrijirea tenului

Cu toate ca ar fi ideal sa ne achizitionam orice produse pentru ten ne dorim, uneori putem fi restrictionati de bugetul pe care il avem alocat. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa neglijam etape importante in ingrijirea noastra, ci doar sa cautam si sa testam mai mult pana gasim varianta optima. Exista produse pe piata care au un pret raport-calitate extraodinar si pe care trebuie sa le luam in considerare. Este bine-cunoscut faptul ca de multe ori achitam in plus pentru brand, nu obligatoriu pentru produs.

Dupa experienta mea cu o multitudine de produse din aceasta categorie, in momentul de fata utilizez laptele demachiant de la Ziaja. Pretul este unul foarte bun; atat machiajul, cat si impuritatile sunt indepartate cu usurinta, iar tenul ramane hidratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.