FemmeLuxe Puff Sleeve Top Outfit

V-am povestit recent de ultima intalnire la care am luat parte, mai exact Danube Bloggers Meet, intr-un articol dedicat acestui eveniment. Am postat poze din ziua respectiva, precum si poze cu tinuta pe care am purat-o. Astazi vreau sa va vorbesc despre piesa de rezistenta din outfitul pe care l-am creat.

Bluza pe care am ales-o este de pe FemmeLuxe si face parte din categoria Puff Sleeve Top. Usor-usor revenim la modele vintage care pun in evidenta talia prin supradimensionarea umerilor. Imi place mult acest model deoarece este unul elegant, imbinand materialul textil cu cel tip dantela. Am ales marimea S si nu regret acestu lucru pentru ca desi ma aflu intre marimi, spatele meu este ingust si produsele FemmeLluxe care mi se potrivesc sunt cele S in general.

Cu toate ca am ales sa port aceasta bluza cu o pereche de pantaloni din material textil, cu un aer vintage si mai larguti, aceasta bluza ar fi mers foarte bine si cu o pereche de colanti din categoria PU Leggings. Aceasta alegere as fi facut-o daca era vorba despre un eveniment de seara si as fi incaltat o pereche de pantofi cu toc.

Pentru ca imi plac foarte mult produsele acestui brand, zilele acestea am tot rasfoit paginile site-ului in cautarea altor produse. Mi-au atras atentia produsele din categoria Glitter Crop Tops pentru ca am observat o tendinta de a adauga un pic de stralucire in tinutele pe care le alcatuiesc. Chiar si asa, nu ma indepartez de sloganul less is more, iar rochiile din categoria Slinky Dress sunt alegerile perfecte pentru un eveniment special. Sunt simple, pun in evidenta atuurile feminine si clar sunt de efect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.