FemmeLuxe review

Ultima comanda de la FemmeLuxe a fost una reusita chiar daca am ales un produs crezand ca este altul. Poza de prezentare arata un intreg outfit cu o pereche de colanti si jacheta, iar eu am comandat colantii cu gandul la jacheta. Cu toate ca nu au fost in planul meu, imi plac mult pentru ca materialul este unul de calitate.

Trecand peste aceasta neintelegere, comanda mai contine doua camasi si o bluza tricotata. Cel mai mult imi place bluza deoarece este eleganta si are un accesoriu care atrage atentia. Materialul este elastic si poate fi purtata cu o pereche de jeansi, atat cu pantofi sport, cat si eleganti.

Urmatoarea comanda va fi diferita fata de aceasta deoarece vreau sa ma concentrez pe produse tip loungewear. Majoritatea timpului il petrec in casa sau realizand activitati fizice in curte. Produsele cele mai potrivite pentru stilul acesta de viata si pentru vremea calda sunt cele din categoria T shirts si joggers.

Ce imi place cel mai mult la tricourile de pe FemmeLuxe este simplitatea lor. Fie ca au doar o culoare sau un mesaj inscriptionat, ele denota bun gust. Eu imi voi comanda 2, unul alb si unul cu un mesaj dragut.

Din categoria joggers imi voi alege un produs foarte confortabil, cel mai probabil de coloare gri. Marimea pe care eu o aleg pentru produse este 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.