Idei cadouri de Craciun

Luna cadourilor a sosit cu vesti bune. Pe Notino putem gasi foarte multe variante de produse potrivite pentru persoanele dragi noua. Iubesc cadourile, in special sa le ofer. Nimic nu se compara cu expresia prietenilor, familiei sau a partenerului de viata atunci cand primesc un cadou oferit cu multa dragoste.

Cu siguranta continutul este ceea ce conteaza, insa felul in care arata un colet este foarte important pentru mine. De aceea, pentru cei dragi voi folosi serviciile de ambalare cadou puse la dispozitie.

Pentru ca intr-un articol anterior am vorbit despre idei de cadouri pentru barbati, a sosit timpul sa activez abilitatile mele pentru a va oferi cele mai bune idei de cadouri pentru doamnele din viata voastra.

Iata o lista cu idei de cadouri de Crăciun pentru reprezentantele sexului frumos:

  • Set de produse pentru ingrijire

Femeile adora sa aiba grija de pielea lor si asta nu este deloc un secret. De la gelul de dus pana la scrubul folosit saptamanal, ele ofera o atentie deosebita aspectului, compozitiei si aromei pe care o au. Setul de produse potrivit pentru a fi oferit trebuie sa contina o crema de corp, un gel de dus si optional o crema de maini/scrub facial/balsam de buze. Cu aceasta formula nu ai cum sa dai gres. Inca un pont ar fi sa alegi o aroma dulce, in special vanilie – perfecta pentru anotimpul rece.

  • Set parfum si lotiune de corp

Seturile sunt potrivite tocmai pentru ca sunt alcatuite din produse din aceeasi gama. Parfumul va fi alegerea potrivita pentru ca indiferent de colectia pe care o are, femeia adora sa mai testeze o noua aroma. Eu tind sa aleg parfumul in functie de starea pe care o am in ziua respectiva, iar lotiunea pentru corp trebuie sa fie din aceeasi gama.

  • Set produse pentru ingrijirea parului

Podoaba capilara este una dintre armele femeilor. Atunci cand parul arata bine si este sanatos, hidratat si aranjat, atunci si atitudinea este in conformitate cu acest aspect. Increderea vine din interior, insa atunci cand te simti frumoasa si ingrijita primesti acel boost de energie. Daca stii problemele parului persoanei in cauza, atunci un set de produse potrivite va fi extrem de apreciat.

Indiferent de setul ales, sunt sigura ca va fi foarte apreciat. Frumos ambalat si extrem de folositor, acest cadou va fi cu siguranta ca steluta din varful bradului – exact ce trebuie ca totul sa fie complet! Si nu uita de multa iubire, desigur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.