Idei de cadouri pentru barbati

Luna cadourilor aproape ne bate la usa, la fel si cea mai mare dilema din preajma sarbatorilor. Atunci cand vine vorba de un gest frumos pentru o femeie, parca optiunile sunt nelimitate. De la produse de make-up la haine, accesorii si alte nebunii, este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul persoanei respective. Dar ce facem cand vine vorba de idei de cadouri pentru barbati, cand lucrurile deja se complica si optiunile parca nu mai sunt asa de variate.

In ajutorul vostru vin eu, deoarece in articolul de astazi va voi oferi cateva sugestii care nu au cum sa dea gres!

Eu sunt de parere ca fiecare cadou are nevoie de o doza de personalizare. Da, cadourile standard sunt in general valabile si stii ca nu dai gres, insa alta este senzatia cand pui ceva special in alcatuirea cadoului perfect. Pentru a personaliza un cadou nu este necesar sa cunosti foarte bine persoana respectiva, ci doar sa o observi putin. De exemplu, o cutie de bomboane de ciocolata devine un gest personalizat daca alegi tipul de bomboane preferat de persoana careia i le vei oferi. La fel si in cazul hainelor si accesoriilor, deoarece poti alege produse care sa aiba legatura cu personalitatea celuilalt.

Datorita varietatii de produse, eu aleg site-urile online pentru a cumpara cadoul potrivit. Asadar Notino este locul potrivit sa gasesti produse care sa fie pe placul barbatului norocos.

  • Parfum

Clar parfumul este una dintre cele mai fericite alegeri deoarece asa cum povesteam mai devreme, poti alege dintre diferite arome, tipuri de sticlute, ambalaje si branduri. Pentru un barbat elegant Man in Black de la Bvlgari, va fi alegerea potrivita. Nuantele de tutun sau lemnul de guaiac sunt componentele intense care ofera un aer misterios si atragator. Acestea sunt calitati care vor scoate la iveala increderea de sine si astfel cadoul va primi eticheta de perfect.

  • Aparat de tuns

Fiecare barbat are rutina lui de ingrijire, iar un aparat de tuns ii va usura cu siguranta viata. Mai ales daca acesta este potrivit atat pentru tunderea parului, cat si a barbii. Ni se spune atat de des ca ei prefera lucrurile simple, clare si utile, iar aparatul de la Remington Beard Boss MB4120 are toate calitatile necesare, dar si un pret foarte bun.

As putea enumera mai multe idei de cadouri, insa cu cele 2 mentionate anterior este imposibil sa gresesti. Cadoul va fi apreciat indiferent daca il cunosti de o viata sau doar s-a intamplat sa fie partenerul de Secret Santa la locul de munca. Alege inteligent si desigur… personalizat dupa mica sesiune de observare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.