Idei pentru Valentine’s Day

Anul acesta, mai mult ca niciodata, cu totii suntem in cautare de cadouri de Ziua Indragostitilor. Chiar daca aprecierea fata de partener/a trebuie dovedita zilnic, aceasta zi este sarbatoarea sentimentului care este prezent permanent in viata de cuplu.

Exista numeroase metode de a sarbatori Valentine’s day: de la o cina romantica, excursii surpriza, o scrisoare de dragoaste, pana la un produs pe care cel de langa noi si-l doreste mult.

Iata o lista de idei de cadouri de Valentine’s day pentru ea:

  • O seara romantica doar pentru voi doi

Am vazut mai multe cupluri de-a lungul timpului care de V-day au petrecut cu alte cupluri din cercul de prieteni si au sarbatorit ca sunt indragostiti.

O idee mai deosebita ar fi sa organizezi o seara romantica doar pentru voi doi. Aceasta poate fi planuita in apartamentul/casa voastra, cu mancare gatita de tine (pentru o nota personala), cu muzica voastra preferata pe fundal si cu arome dulci emanate de lumanari parfumate.

  • Parfumul care iti aduce aminte de ea

Atunci cand petreci mult timp cu o persoana, usor-usor se imprima in mintea ta arome care iti aduc aminte de ea. Fie ca este un parfum anume, o lotiune de corp, mirosul unui fruct preferat sau chiar anotimpul in care ai cunoscut-o, exista cu siguranta aceste note deosebite care iti aduc aminte de partenera ta.

Surprinde-o cu un parfum care contine notele cele mai apropiate de aromele pe care i le atribui si iti aduc aminte de ea. Pentru o nota si mai personala, poti grava numele ei pe sticluta de parfum aleasa. Cu siguranta va fi fermecata!

La categoria cadouri de Valentine’s Day pentru el este un pic mai greu pentru ca si eu ma confrunt cu aceeasi dificultate uneori. Pentru a nu da gres in alegerea atentiei perfecte, gandeste-te ce ii place cel mai mult.

Poate fi vorba despre o pasiune, un lucru care il fascineaza sau chiar un joc care il intriga. In cazul in care ai epuizat deja toate resursele de informatii, eu spun sa procedezi cum am mentionat la a doua idee de cadouri pentru femei.

Alege parfumul care iti aduce aminte de el si graveaza numele lui sau cum il strigi atunci cand sunteti doar voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.