Ingrijirea dentara

Pentru a pastra dintii sanatosi este necesar sa avem o igiena dentara corecta. Documentarea este un pas important in crearea ritualului perfect pentru fiecare dintre noi. Fiind subiectul multor articole de pe internet, dar si in revistele de specialitate, avem multe informatii care sa ne ajute.

Trebuie sa fim constienti ca stresul acumulat in aceasta perioada poate duce la scaderea sistemului imunitar, avand un efect negativ asupra danturii. Cariile dentare care nu isi faceau simtite prezenta, pot in aceasta perioada sa provoace dureri si stari de disconfort. Acest lucru ne poate motiva sa acordam o atentie mai mare igienei dentare si sa ne asiguram ca dintii nostri au parte de o ingrijire corecta si completa.

Cele mai importante aspecte pe care le invatam inca de mici sunt: spalarea dintilor de doua ori pe zi si dupa fiecare masa atunci cand este posibil, folosirea atei dentare pentru a preveni aparitia cariilor intre dinti, precum si folosirea apei de gura. Din calendarul de activitati si programari nu trebuie sa lipseasca vizitele la medicul stomatolog pentru a ne asigura ca avem o dantura sanatoasa si frumoasa.

Pentru primul pas enuntat in rutina de mai sus, folosesc pasta de dinti Paradontax. In acest mod elimin bacteriile care pot afecta sanatatea cavitatii bucale si minimizez riscul aparitiei cariilor. Chiar daca exista multe tipuri si brand-uri de pasta de dinti, folosesc Paradontax deoarece este cea mai  potrivita pentru gingiile sensibile.

Paradontax Ultra Cean ajuta la prevenirea si oprirea sangerarilor gingivale, lasa senzatia de prospetime si ajuta la redarea albului natural al dintilor. Un alt beneficiu consta in pastrarea aderentei gingiilor, iar fluorul continut ajuta la intarirea smaltului. Am ales aceasta pasta de dinti deoarece are in compozitie particule fine de bicarbonat de sodiu care ii creste eficienta de pana la 4 ori mai mult fata de o pasta de dinti obisnuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.