Ingrijirea tenului gras cu Bioderma

Rutina de ingrijire a tenului s-a schimbat de cand am inceput sa lucrez de acasa. Tenul a inceput sa o ia usor razna de la primul lockdown si pentru prima data m-am confruntat cu grija acneei.

Am ales sa folosesc produsele Bioderma deoarece crema pentru hidratare este cea mai buna dintre toate cele incercate de mine, iar crema pentru pete pigmentare este preferata mamei mele.

Pentru ingrijirea tenului in aceasta perioada, cand tendinta lui este una de ingrasare, am ales produse de pe Notino.  In perioada: 09 – 15.11 exista reduceri de până la 70% la o multitudine de produse cu ocazia Black Friday, printre care si ale brandului Bioderma.

Am invatat cat de important este sa acorzi atentia cuvenita tenului, mai ales prin demachiere si curatare. Toate impuritatile care se aduna pe parcursul zilei incarca tenul si acest lucru se poate vedea prin aparitia punctelor negre.

Acest gel de curatare il folosesc dimineata pentru a curata in profunzime tenul si pentru a indeparta excesul de sebum. Este necesara o cantitate mica de produs pe care o aplic pe fata umezita in prealabil. Masez usor produsul pana se formeaza o spuma discreta si apoi clatesc fata cu apa calduta. Inainte de a usca tenul, il clatesc cu apa rece pentru a inchide porii.

Acest gel lasa tenul putin uscat in urma experientei mele, insa nu ma deranjeaza deoarece aplic imediat dupa crema hidratanta.

  • Bioderma Hydrabio Gel-Crème

Folosesc aceasta crema imediat dupa aplicarea gelului de curatare pentru o hidratare in profunzime a tenului. Aplic o cantitate mica de produs pe mana impreuna cu o picatura de ulei de jojoba, amestec usor si apoi aplic pe fata cu miscari circulante.

Desi uleiul de jojoba poate suna gresit intr-o rutina de ingrijire a tenului cu tendinte acneice, acesta este extrem de util avand beneficia antibacteriene. Il folosesc deoarece echilibreaza secretia de sebum si nu infunda porii, fiind perfect pentru un ten gras.

Acest produs face minuni. Este util atunci cand apar imperfectiuni si se aplica direct pe locurile vizate. Se pot observa imbuntatiri imediat dupa aplicare. Desi este recomandat sa fie folosit de 1-2 ori pe zi, eu il folosesc doar atunci cand ma grabesc si vreau sa vad un efect imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.