Ingrijirea tenului problematic

Anul acesta este unul al incercarilor pentru multi dintre noi. Pe langa problemele pe care trebuie sa le confruntam zi de zi, am avut parte de surprize de ordin estetic. Pentru prima data am inteles cu adevarat ce inseamna lupta cu acneea, puncte negre sau cosuri ocazionale. Cu toate ca aceste mici neplaceri nu au fost straine de mine, incepand cu luna aprilie au luat amploare.

Zona cea mai afectata a fost fruntea, unde puteau fi observati monstruletii, precum si nasul, unde se afla majortatea punctelor negre.

Am incercat sa folosesc tratamente naturiste plecand de la ideea ca totul se datoreaza stresului, schimbarilor care au aparut in viata mea, insa nu au dat rezultate.

Urmatorul pas pe care l-am urmat a fost sa imi comand Sebium Global Bioderma, care este o crema pentru ingrijirea intensiva pentru ten gras si problematic. Inainte sa aleg acest produs m-am documentat cu privire la ingredientele pe care ar trebui sa le contina un produs potrivit pentru mine, la caracteristicile pe care le are si modul de aplicare.

 Am ales un produs Bioderma deoarece sunt destul de familiarizata cu produsele acestui brand si in mare parte am fost multumita. Spun in mare parte doarece samponul antimatreata nu m-a impresionat prea mult pe termen lung, insa acesta este subiect pentru alt articol.

Sebium Global are ca ingrediente principale Fluidactiv care actioneaza asupra sebumului si limiteaza aparitia cosurilor, fiind un complex brevetat. Pentru calmarea pielii au folosit gluconatul de zinc, iar pe lista ingredientelor se afla si acidul citric, acidul salicilic, glicerina, ginkgo biloba si esteri de acid lactic.

Ca mod de aplicare, l-am folosit de 1-2 ori pe zi in functie de cum arata trenul. Textura este tip crema cu o usoara tenta de gel, este absorbit repede in piele si lasa un efect de lifting. In zilele in care nu simt ca am fata hidratata, il folosesc doar pe cosuri si puncte negre. Pentru hidratare folosesc Hydra  Boost Bioderma, care este cea mai buna crema de hidratare incercata de mine.

Dupa 2 luni de utilizare inca nu l-am consumat si tenul arata mult mai bine. Imi apar cosuri ocazional si am in plan sa apelez la un dermatolog daca nu reusesc sa tin sub control aceste manifestari ale tenului. Eu am fost chiar impresionata de acest produs pentru ca dimineata ma trezesc cu un ten foarte luminos. Prefer sa il aplic seara si dimineata sa vad rezultatele, iar uneori pe post de primer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.