Jeansi FemmeLuxe

Desi poate parea surprinzator, am o aversitate fata de cumparaturile in magazinele fizice. Pentru mine sunt obositoare atat fizic, cat si psihic. Sunt pusa in fata unor intregi categorii de articole pe care le vad doar dintr-o anumita lumina si pe care trebuie sa le probez pentru a-mi da seama cum se asaza pe corp. Prefer de o mie de ori cumparaturile din magazinele online deoarece sunt extrem de practice. Pot selecta marimea de care am nevoie, culorile dorite, modelul, categoria, absolut orice detaliu care ma duce mai aproape de tinuta dorita.

Un alt beneficiu al cumparaturilor online este faptul ca pot comanda de la ce magazine imi doresc, fara a fi limitata de orasul in care traiesc. Deoarece cumparaturile mele nu se limiteaza doar la magazinele din tara, vreau sa ma fac cunostinta cu FemmeLuxe. Aceasta este un site descoperit acum ceva vreme care are numeroase categorii. Hainele arata foarte bine si sunt facute incat sa flateze corpul pe care il avem. Majoritatea modelelor sunt mai indraznete, dar cu toate ca nu acesta este genul meu am gasit si produse care sa mi se potriveasca.

Iata sugestiile mele:

Iubesc jeansii si ii port in diferite combinatii, cu o camasa, un top sau chiar un tricou. Sunt potriviti pentru toata lumea si exista o multitudine de modele care sa se potriveasca oricui. Eu am o pereche de jeansi evazati, insa cu talie joasa. Acestia nu ma avantajeaza deoarece am 1,60 cm si par mai scunda atunci cand ii port. Sugestia mea de la FemmeLuxe este aceasta pereche de jeansi evazati care sunt cu talie inalta si au o nuanta care subtiaza.

Un alt item care imi place foarte mult este aceasta pereche de jeansi cu aspect prespalat. Imi plac mult deoarece ofera un aer tineresc si sunt potriviti pentru iesirile in oras si plimbarile alaturi de cei dragi.

Pentru femeile mai indraznete si care sunt in cautare de produse care sa le puna in evidenta partile feminine, am ales aceasta pereche de jeansi taiati care sunt fantastici in combinatie cu un top precum cel din poza atasata.

Tu ce pereche preferi de pe site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.