Maia by Masatto sau fotoliul care corespunde cu pretentiile tale de relaxare

Daca iti place sa practici yoga pentru a te relaxa sau sa vizitezi saloanele de masaj pentru unul in stil thailandez, insa rareori iti permite timpul sa faci asta, atunci fotoliul Maia poate rezolva situatia simplu si usor. Este vorba despre un nou concept de fotoliu, special conceput pentru masaje profesionale, ce imbina cu excelenta tehnici moderne care depasesc efectele benefice ale unei ore de yoga sau ale renumitului masaj thailandez.

Maia, un concept revolutionar de masare, de la Masatto

Ideea de a beneficia de un masaj reconfortant, care sa stimuleze intregul corp, relaxandu-l intr-un mod inedit, incanta pe oricine. E o dorinta pe care o resimtim poate deseori in decursul unei zile de munca. Maia by Masatto este un fotoliu de masaj performant, ale carui maini nevazute realizeaza miscari intense, profunde si deosebit de eficiente. Aplica tehnici de masaj precum Thai-ul, deci poti simti rasfatul specific thailandez in confortul locuintei proprii. Reprezinta o modalitate excelenta de a te decontracta, iar mobilizarile pe care le inglobeaza, alaturi de tehnicile de presopunctura si elongatiile neegalate depasesc puterea imaginatiei privind sentimentul oferit.

Motivele pentru care ar trebui sa beneficiezi de astfel de sedinte terapeutice zi de zi sunt numeroase, vizand atat sanatatea fizica, dar si pe cea psihica si mentala. Practic te ajuta sa restaurezi echilibrul din organism, sustinand o sanatate de fier.

Pentru cei care lucreaza intr-un spatiu de birou, respectiv care au un stil de viata sedentar, masajele cu Maia sunt un real ajutor. Ajuta la eliminarea contracturilor acumulate in decursul zilei, aerand de asemenea coloana vertebrala. Mai simplu spus, acest fotoliu se ocupa de fiecare centimentru din corpul tau, care se va bucura de o explozie de beneficii.

Se prezinta sub o forma deosebit de estetica, fiind un fotoliu terapeutic ce promite sa redea corpului tau un confort deplin, precum si o potrivire naturala a acestuia.

Datorita functiei Zero Gravity, pe tot parcursul sesiunii de masare vei simti ca plutesti, vei avea acea senzatie inegalabila de imponderabilitate.

Nu e cazul de dezacord intre miscarile realizate, risc care ar putea sa existe in cazul masajelor realizate de maseuri. Aici tehnicile imbinate sunt perfect sincronizate, avand o precizie uimitoare. Poti opta pentru masarea unui punct fix, respectiv a unei zone a corpului sau pentru a elimina mai simplu simptome precum durerea sau disconfortul resimtit. Poti opta pentru tehnici ca masajul dual, shiatsu, prin tapotament sau framantare.

Recomanda in mod deosebit acest fotoliu de masaj cele 9 programe pe care le inglobeaza. Poti sa personalizezi fiecare sesiune in functie de efectul dorit, de intensitatea si de stilul acestuia. Nicio zona a corpului nu este omisa: gat, zona cervicala, spate si brau, sezut, gambe, picioare si talpi. Detensionarea se va realiza cu precizie, astfel incat tu sa te simti cu adevarat relaxat. Daca ai un corp mai sensibil si deci preferintele mai pretentioase, poti seta in asa fel fotoliul incat sa ai parte de sesiuni de masare gentile, intocmai dupa cat suporta acesta. Citeste mai multe despre fotoliul Maia pe Masatto.ro si descopera oferta producatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.