O atmosfera parfumata

Apartamentul in care stau nu mai este de mult timp locul in care imi petrec majoritatea timpului. Cu toate ca in urma cu un an cele mai multe ore din zi le petreceam in casa, schimbarea a venit o data cu primul meu job serios. Usor-usor camera mea a devenit un refugiu, locul in care vin sa ma relaxez dupa o zi lunga. Pentru ca aceasta schimbare a avut loc, am cautat intotdeauna metode sa fac din camera mea un loc si mai primitor.

Am inceput prin a imbogati mobilierul cu rame de fotografii in care am expuse cele mai dragute poze cu oameni din viata mea. Urmatorul pas a fost alegerea unor perne si ursuleti care sa faca patul si mai confortabil. Toate aceste mici artificii au participat la stimularea simtului vizual, insa sentimentul de „acasa” este cel mai adesea oferit prin simtul olfactiv.

De cate ori nu ai intalnit un miros placut, fie al unei prajituri sau al unui parfum, care sa iti aduca aminte de cineva, ceva sau o locatie? Asadar m-am gandit ca cea mai buna idee este sa apelez la lumanari parfumate, care sa ofere camerei mele o mireasma aparte.

Cel mai mult ma incanta ideea ca pot schimba lumanarile si in functie de sezon. Iarna prefer aromele mai dulci, exact ca in cazul parfumurilor, pe cand vara prefer ceva mai fresh, usor fructat. In functie de ceea ce imi doresc, gasesc o gama variata de lumanari care sa corespunda cu cerintele mele.

Lumanarea parfumata Yankee Candle Elevation Frosted Fir umple casa cu o aroma unica, creand astfel o atmosfera confortabila, unde te simti intotdeauna excelent. Intr-un atfel de mediu este placut sa citesti o carte, sa bei o cafea usor amara sau un ceai intepator.

Pe langa dorinta de a citi, un loc in care o lumanare arde incet, imi stimuleaza creativitatea. Gama larga de lumanari ne ofera oportunitatea sa facem din caminul nostru cel mai primitor loc pe care-l putem gasi. O alta alegere minunata sunt produsele Bath and Body Works, cunoscute pentru calitatea lor superioara.

Un loc linistit este tot ceea ce avem nevoie dupa o zi lunga si obositoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.