Ochelarii, accesoriul perfect

Imi place sa descopar noi site-uri care au oferte atragatoare si produse diferite fata de ceea ce am vazut pana atunci. Voogueme este un site pe care abia l-am cunoscut si rasfoind paginile acestuia am realizat ca au o categorie super simpatica de ochelari online, care poate fi gasita si printr-o cautare de cheap eyeglasses online.  Ochelarii sunt un accesoriu care imi place foarte mult. Acestia pot schimba intregul aspect intr-un mod pozitiv sau negativ in functie de modelul ales. Multitudinea de modele de pe site ne permite sa gasim acea pereche care sa se potriveasca fizionomiei noastre. Prin liceu nu am crezut ca voi purta vreodata ochelari deoarece nu ma avantajeaza orice model, dar necesitatea unei perechi s-a facut simtita cu timpul. Miopia m-a fortat sa port ochelari si acum sunt incantata de aspectul meu cu acest accesoriu necesar.

Daca ochelarii iti pot oferi un apect intelectual, de ce sa nu iti inspire si faptul ca este party time? Am gasit o categorie care este dedicata special pentru acest lucru, iar modelele sunt foarte frumoase. Cel mai bine le caracterizeaza culorile deschise pe care in mod normal nu le porti la o pereche de ochelari de vedere, dar am vazut si perechi care arata dramatic, precum mastile de epoca. Va las mai jos cateva modele:

Acesti cute fake glasses si-au croit drumul spre topul din lista mea de dorinte si la urmatoarea comanda vreau sa imi aleg una sau chiar doua perechi de ochelari. Imi plac mult modelele, iar pretul este destul de accesibil. Cu ajutorul pozelor pot observa ca sunt calitativi, dar asta voi afla dupa ce ii primesc.  Deja mi-am creat cateva outfit-uri in minte, iar nuanta pe care o vreau cu siguranta este roz. Se potriveste intr-o zi insorita cu o tinuta alba si tenisi, ceea ce pentru mine inseamna idealul.

Tu te-ai hotarat ce pereche vrei? Ce parere ai despre ochelarii falsi si cum ii vezi integrati in tinutele tale?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.