Piele catifelata cu doar doua produse Sabon

Sunt la al doilea cappucino pe ziua de astazi si ma gandesc cu ce sa incep. In acest articol va voi vorbi despre produsele pe care le folosesc in ultimul timp pentru a avea pielea cat mai catifelata posibil. Pana sa incepem aceasta discutie vreau sa va pun la curent cu lucrurile pe care le-am facut cat timp am lipsit. Nu este un mod de a justifica lipsa mea, ci vreau sa o consider a fi o intalnire intre vechi prieteni care nu au mai povestit de mult timp.

Zilele s-au aglomerat de la ultimul articol postat deoarece am inceput sa lucrez ca intern pe analiza financiara, fiind in semestrul II din anul III de facultate. A trebuit sa imi impart timpul intre facultate, munca si realizarea lucrarii de licenta. Tema pe care am abordat-o a fost „Contabilitatea decontarilor cu personalul, asigurarile si protectia sociala”, mai exact contabilitatea in ceea ce priveste salarizarea. Rezultatul a fost nota 9,75 si in octombrie voi incepe un master tot in contabilitate.

Dupa aceasta perioada aglomerata am inceput sa lucrez cu norma intreaga si sa imi schimb cate putin stilul de viata. Perioada de recuperare dupa operatia de apendicita a trecut si astfel mi-am reluat activitatea fizica. Merg la sala, usor-usor imi schimb alimentatia (nu vreau sa fac o trecere brusca) si rezultatele incep sa apara. Cand voi considera ca este potrivit, voi impartasi aceste rezultate si cu voi.

Revenind la subiectul pe care vreau sa il abordez in acest articol, cele doua produse sunt din categoria baie si dus de la Sabon. Primul produs utilizat in ritualul meu de ingrijire zilnic este uleiul de dus cu aroma de mosc care este un sapun lichid creat special pentru a oferi pielii hidratarea si catifelarea mult dorita. Acesta este bogat in numeroase uleiuri esentiale (masline, jojoba, avocado, germeni de grau) si actioneaza natural asupra pielii. Eu aplic o cantitate generoasa de ulei in palma, masez pe tot corpul si apoi clatesc.


In urma utilizarii acestui produs se simte o schimbare atat pe moment, cat si in timp. Pielea este mult mai catifelata, iar parfumul subtil al acestui ulei persista ore intregi. Este singurul produs pe care l-am intalnit sa reziste atat de mult pe parcursul zilei/noptii.

Exfolierea este un pas extrem de important pentru a ajunge la pielea mult dorita, iar sapunul lichid exfoliant cu aroma de mosc este cel de-al doilea produs utilizat de la Sabon. Spre deosebire de multe alte produse pentru exfoliere, acesta poate fi utilizat zilnic fiind extrem de delicat datorita boabelor de orez pisate din compozitia sa. Despre mirosul placut si persistenta ta nu mai vorbesc pentru ca este acelasi caz precum anterior.

Cat am scris despre aceste produse am terminat si cana de cappucino si sunt pregatita de alte task-uri pe care mi le-am propus pentru astazi.

Voi folositi produse Sabon? Ce mi-ati recomanda pentru viitor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.