Review Ducray Kelual DS

Daca inainte eram preocupata de produsele de make-up care au aparut, ce as mai putea incerca nou si cum sa ma reinventez in fiecare luna, ei bine in ultima perioada altele au fost preocuparile mele in materie de ingrijire si frumusete. Tenul curat, dantura alba si scalp lipsit de orice iritatie sau matreata au fost cele trei directii spre care m-am orientat.

Am incercat de-a lungul timpului multe tipuri de sampon antimatreata care majoritatea aveau efect pentru maxim o saptamana. Dupa un numar de incercari devine frustrant si obositor sa schimbi samponul asa frecvent. Ultima incercare si cea reusita a fost un sampon tip tratament care a avut rezultatele pe care le-a promis.

Ducray Kelual DS este cunoscut pentru ajutorul pe care il ofera in lupta cu matreata si promite urmatoarele efecte: ameliorarea suferintei scalpului pruriginos, calmarea acestuia, eliminarea matretii si impiedicarea reaparitiei.

Samponul se foloseste timp de 2 saptamani, de 3 ori pe saptamana in faza de tratament, iar in faza de intretinere o singura data pe saptamana. Se aplica pe parul umezit bine, se lasa sa actioneze 3 minute si apoi se clateste.

Rezultate

Am folosit acest sampon antimatreata conform recomandarilor scrise pe sticla, iar dupa 2 saptamani de aplicare mai aveam foarte putina matreata. Nu am continuat cu faza de intretinere deoarece aveam putine dubii, insa treptat nu am avut deloc matreata. Singurul dezavantaj pe care il gasesc este faptul ca usuca parul destul de tare.

Parul meu este rezistent in general si totusi samponul l-a asprit mult. La o luna dupa tratament am inceput sa folosesc uleiuri de par si impreuna cu un sampon cu ulei de argan au reparat acest aspect.

Merita cumparat pentru rezultate deoarece micul efect negativ pe care il are poate fi usor remediat cu putina atentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.