Rujul personalitatii – YSL

Intreaba o femeie care sunt produsele ei preferate si iti va enumera mai multe decat iti poti imagina ca foloseste. Intreaba-ma care sunt produsele mele preferate de la Yves Saint Laurent si iti povestesc despre unul, produsul care imi arata personalitatea inainte sa reusesc sa vorbesc.

De cand acord o atentie mai mare calitatii si nu cantitatii produselor detinute, fac alegeri mult mai intelepte. Verific o serie de atribute inainte sa ma decid asupra caror produse de machiaj imi voi redirectiona bugetul alocat cosmeticelor. Printre aceste caracteristici se afla: textura, culoarea, rezistenta, hidratarea si nu in ultimul rand, sentimentul pe care mi-l ofera.

Chiar daca inca exista credinta ca femeile se aranjeaza pentru barbati sau oamenii din jur, cred ca daca am privi o femeie dupa ce foloseste acel produs care o face sa se simta ea, aceasta credinta ar disparea.

In cazul meu, rujul este acel produs cosmetic care ma face sa ma simt in pielea mea, sa imi dau seama ca desi lucrez sa am o personalitate echilibrata, inca am acel zvac si acea nebunie care imi sunt caracteristice. Rouge Pur Couture The Slim nuanta 16 reuseste sa ma faca sa ma simt eu de fiecare data cand il port. Este produsul pe care il pot folosi cu incredere chiar si atunci cand nu am nimic altceva pe ten in afara de sfantul SPF.

Este rujul pe care il pot purta intr-o zi linistita sau la un eveniment zbuciumat, pot sa mananc si sa beau linistita deoarece la finalul tuturor acestor activitati, el va fi acolo.

Este un produs hidratant, culoarea este mata, foarte intensa si diferita de ce am mai incercat. Rezistenta la transfer nu este punctul lui forte, dar este normal pentru un ruj hidratant. Spre deosebire de rujurile mate care dispar atunci cand mananci, acesta desi nu rezista la transfer, nuanta ramane la fel de uniforma pe buze, dar mai putin intensa.

Aplicatorul este modern, diferit si atrage atentia in mod evident. Am stiut ca imi va fi greu sa il folosesc si a fost doar pentru primele 2 aplicari. Dupa aceasta perioada preia forma buzelor si este absolut tot ce trebuie. Este un produs pe care mi-l doresc in mai multe culori si este clar un preferat marca Yves Saint Laurent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.