Sedinta foto nou-nascut, amintiri pentru viitor

Sunt o adepta a pozelor si asta se poate vedea de pe conturile mele de social media. In format fizic detin deja doua albume cu poze pe care le-am strans de-a lungul timpului, din momente importante din viata mea. Am observat totusi ca fiecare dintre noi simte nevoia sa imortalizeze cele mai frumoase evenimente si acest lucru este posibil prin sedinte foto.

Este adevarat ca amintirile raman in mintea si in sufletele noastre, insa odata cu trecerea timpului detaliile se estompeaza si raman doar cele in linii mari. Cele mai frumoase poze sunt cele care arata evolutia unui om pe parcursul vietii, etapele pe care le-a depasit, trecerea la un alt stil de viata, primirea unui nou membru in familie, bucuria nemarginita a sosirii pe lume a unui copil.

Copiii cresc extrem de repede, iar in primul an de viata se contureaza trasaturile care dau nastere intrebarii “Cu cine seamana?”.  Primele poze alaturi de cel mic vor fi cele care il vor bucura atunci cand va fi adolescent si va fi sursa numeroaselor povesti la intalnirile cu cei dragi.

Motive sa alegi o sedinta foto nou-nascut

Trecerea la o noua etapa a vietii

Cel mai important moment din viata a doua persoane este trecerea de la statutul de cuplu la cel de familie. Asa cum fiecare moment precum absolvirea, inceperea unei relatii, nunta, sunt momente cu incarcatura emotionala extraordinara, trecerea la o noua etapa plina de provocari trebuie surprinsa in cele mai mici detalii.

Prima activitate impreuna

Legatura dintre un nou-nascut si parinti este cea mai speciala, iar prima activitate impreuna ar trebui sa fie una plina de veselie. Daca aceasta activitate include si poze pentru albumul familiei, de ce sa nu apelezi la o sedinta foto nou-nascut?!

Amintiri pentru viitor

De cate ori nu ai rasfoit pozele din trecut pentru a-ti aduce aminte de evenimente din viata ta? Eu sunt vinovata de aceasta actiune si cea mai mare bucurie este atunci cand revad pozele din copilaria mea. Emotii impletite cu o doza de amuzament, povesti la reuniunile de familie sunt doar cateva dintre avantajele unui sedinte foto nou-nascut.

Alegi sedintele foto pentru momentele frumoase cu familia ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.