Ten mai ferm si riduri mai putine

De trei saptamani testez noua gama de produse marca Yves Rocher, Lifting Vegetal. Se pare ca numarul 3 este cu adevarat unul magic deoarece tot trei produse folosesc din aceasta gama. Crema de noapte cu efect de lifting, crema cu efect de lifting pentru zona ochilor si ser concentrat cu efect de lifting.

Ce se afla la baza noii game?

CONCENTRAT DE COLAGEN VEGETAL RESTRUCTURANT DIN PLANTA AJUGA REPTANS – Brevet depus in Franta

Ajuga reptans este o plantă de munte, cu un caracter ce ascunde o forta exceptionala. Aceasta se extinde si rezista in orice conditii.

Expertii brand-ului Yves Rocher i-au identificat potentialul si i-au valorificat concentratia unica de Colagen Vegetal pentru a crea un concentrat inedit si brevetat, ce dinamizeaza celulele pielii si intareste structura tenului (fortifica celulele pielii cu 19%* si stimuleaza sinteza de elastina cu 27%*).

Ce este colagenul?

Colagenul este o substanta proteica, care este produsa in mod natural in organism si este prezenta de la sistemul osos, muscular, digestiv pana la piele, vase de sange si articulatii. Rolul lui este de regenerare celulara si a tesuturilor conjunctive. Productia in mod natural de colagen scade treptat dupa varsta de 30 de ani, insa acesta poate fi afectat si de factori externi precum poluarea, expunerea excesiva la soare, consum de zahar sau fumat.

Ce promite fiecare produs din gama Lifting Vegetal Yves Rocher?

Crema cu efect de lifting pentru zona ochilor – gel cu textura fresh, hidrateaza, decongestioneaza pungile de sub ochi si lumineaza imediat privirea. Contine peste 97% ingrediente de origine naturala, nu are ulei mineral si este un produs vegan. In plus, ambalajul este din carton optinut din paduri gestionate in mod durabit

Crema de noapte cu efect de lifting – este pentru ten si gat, textura tip balsam, hidrateaza si reda confortul tenului. Efectul poate fi vazut dimineata prin netezirea trasaturilor si regenerarii tenului. Dupa o luna de utilizare ridurile sunt reduse si tenul si regaseste elasticitatea si tonicitatea.

Ser concentrat cu efect de lifting – este pentru ten si gat, textura fluida si hidratanta, bogata in colagen vegetal, confera imediat un efect tensor. Dupa o luna de utilizare trasaturile sunt redefinite pentru un aspect mai ferm, iar ridurile sunt reduse.

Ce efect au avut pe tenul meu?

Crema de noapte se absoarbe imediat in piele, are o textura foarte usoara, se simte fresh, ca o adiere de vant intr-o zi de primavara. In fiecare seara inainte de somn, imi curat tenul de impuritati si aplic o crema hidratanta. Inainte de aplicare simt cum tenul cere sa aplic o crema potrivita, iar dupa aplicarea cremei din gama Lifting Vegetal tenul este mult mai confortabil. Este nevoie de o cantitate mica de produs, se intinde usor si nu incarca tenul. Dimineata fata este mai luminoasa si nu luceste deoarece aceasta crema lasa tenul sa respire.

Crema pentru zona ochilor este minunata. Nu obisnuiam sa folosesc astfel de produse, insa am observat ca usor-usor au inceput sa imi apara pungi sub ochi de la oboseala si riduri de expresie. Gelul este fresh, la fel ca intreaga gama, avand efectul promis – de a lumina imediat privirea.

Serul concentrat se simte cel mai puternic, avand o concentratie mare de colagen vegetal. Efectul tensor se simte din momentul in care il aplic pe fata si este un sentiment foarte placut. Simt cum tenul este activat si ferm. Dupa 3 saptamani de testare pot vedea diferenta si ma vad cumparand in continuare aceste produse.

One thought on “Ten mai ferm si riduri mai putine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.