Tinuta casual cu produse FemmeLuxe

Ultima comanda de pe FemmeLuxe a fost intr-adevar una reusita. Toate produsele comandate arata exact ca in poza de prezentare si sunt perfecte pentru zilele in care vreau sa ma imbrac confortabil. Mi-am comandat doua seturi, unul negru si unul gri. Marimea aleasa de mine este S/M pentru cele doua seturi si S pentru tricourile care au completat comanda.

Cele doua seturi fac parte din categoria Loungewear si sunt potrivite pentru a fi purtate prin casa, la o plimbare prin parc sau o vizita la prieteni. Pantalonii pun in evidenta forma corpului si se muleaza perfect. Desi cel gri imi place mai mult, setul negru este mai comod deoarece in partea superioara are alt croi.

Din categoria T shirts am ales doua tricouri basic. Este amuzant faptul ca pe cel negru mesajul inscriptionat este chiar “Basic”, iar pe cel alb “No bad vibes”. Tricourile FemmeLuxe se muleaza pe forma corpului, lucru pe care nu il intalnesc la majoritatea tricourile achizitionate din magazinele din tara. Cand port pantaloni largi trebuie sa port ceva mulat in partea superioara pentru a evidentia talia.

In urmatoarea comanda vreau sa includ macar un produs din categoria Joggers pentru ca arata extrem de comozi si perfecti pentru a fi purtati atat cu un tricou/bluza casual, cat si cu o jacheta. In perioada aceasta prefer nuantele mai deschise, asadar nu este exclus sa aleg ceva alb sau albastru foarte deschis.

Va las mai jos poze cu setul gri si cu tricoul basic. Restul vor aparea treptat pe Instagram, acolo unde va astept mereu cu drag.

Va las mai jos poze cu setul gri si cu tricoul basic. Restul vor aparea treptat pe Instagram, acolo unde va astept mereu cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.