Toamna si parfum

Chiar astazi am avut o discutie despre anotimpul perfect, despre cum fiecare anotimp are farmecul lui, dar cum eu consider ca toamna are o frumusete aparte. Imi place mirosul de dupa ploaie, aerul rece care iti mai permite sa alergi, dar nu sa te imbraci prea subtire, oamenii grabiti si mirosul de cafea care se raceste mai repede.

Am concluzionat de ce imi place toamna in mod special. Arome. Este perioada din an care este plina de culori linistite, de arome atat in casa, cat si afara. Acum incepem sa folosim mai des cuptorul, sa bem mai des ceai, sa ne invelim cu paturile cele mai pufoase si sa purtam parfumurile cele mai senzuale.

Sunt o fana a parfumurilor dulci, a celor care spun o poveste… despre mine sau despre ce ma inconjoara. Cand vremea se raceste pot sa ma las purtata de miresme dulci, puternice si impunatoare fara sa indepartez pe nimeni. Lancome Idole L’intense este creat pentru persoane care au aceeasi dorinta, care vor sa spuna sau sa traiasca o poveste.

Ideea din spate a parfumului este inspirata de femei care vor sa cucereasca lumea, care se lasa manate de dorinta arzatoare de a-si implini visurile si care nu se tem sa isi foloseasca puterea interioara. Notele de varf ale acestui parfum sunt portocala amara si mandarina salbatica, demne de o femeie care stie ce vrea.

Nimic nu se asorteaza mai bine cu toamna decat feminitatea. Cel mai frumos mod de a demonstra cat de bine se imbina sensibilitatea, gingasia si fragilitatea cu puterea impunatoare a femeii este prin folosirea parfumului perfect.

Pentru ca e vremea potrivita sa facem alegeri, iti recomand inclusiv Armani My Way, un parfum care ne provoaca sa cunoastem o intreaga lume a aromelor. Este un parfum perfect pentru o femeie curioasa, care vrea sa exploreze si sa descopere lumea. Pentru ca perioada prin care trecem nu ne permite plecarea in orice loc ne-am dori, eu experimentez aceasta calatorie prin intermediul parfumurilor.

Toamna si parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.