schimbari de toamna

Toamna vine cu schimbari de sezon in casa mea

Sunt adepta schimbarilor si mereu mi-a placut sa incerc lucruri noi. Fiecare anotimp aduce cu sine sentimente si schimbari noi in viata noastra. Toamna e unul din anotimpurile care mi se pare ca schimba total natura si imi da o senzatie placuta de liniste si frumustete.

Ce-mi place toamna? Unul din motive este ca imi schimb garderoba. Ador puloverele groase si gecile din piele. Botinele sunt preferatele mele si le integrez in orice tinuta. Inca un motiv pentru care iubesc toamna este acela sa schimb complet infatisarea casei mele. Vara imi place ca totul sa fie minimalist, in schimb, toamna ador decoratiunile si pe langa curatenia generala ce se impune, schimb decorul casei.

Toamna vine cu schimbari de sezon in casa mea

Curatenia generala este un pas important in sezonul acesta. Imi place curatenia si daca tot ma apuc de acest pas vreau cateva schimbari in sufragerie. Prima cautare a fost pe Favi.ro pentru ca este un motor de cautare ce imi afiseaza in doar cateva secunde ceea ce imi doresc, iar mai apoi petrec ore in sir alegand modelul dorit pentru infrumusetarea casei.

Modificari in sufragerie

Nu am o sufragerie imensa insa acesta e coltisorul meu favorit in care imi desfasor activitatile relaxante. Asa ca vreau sa aduc ceva modificari. Am sa aleg un coltar extensibil in nuante de albastru cu negru. Mi se pare extrem de potrivit in sufrageria mea, dimensiunea este perfecta iar design-ul minimalist, exact cum imi place mie. Faptul ca este si extensibil ii da un mare plus, pentru ca ma pot relaxa atunci cand vreau o zi intreaga de leneveala. Alte modificari ce tin de mobila nu vreau sa fac in casa.. poate cateva scaune noi in bucatarie.

Decoratiuni

Ador decoratiunile! In fiecare anotimp pun in casa decoratiuni specifice sezonului. Toamna este acel moment din an in care toata casa e invadata de decoratiuni. In principal ador lumanarile parfumate pe care aleg sa le pun in fiecare colt al casei. Florile sunt nelipsite de pe masa din sufragerie si dormitor iar frunzele uscate, crengutele si dolvecii sunt reprezentativi ai sezonului. 

decoratiuni

Paturi pufoase

Imi plac nespus de mult zilele ploiasa de toamana in care stau infasurata in paturi pufoase si calduroase. Anul acesta vreau mai multe paturi din acestea. In fiecare incapere voi avea cate o paturica pufoasa atat pentru decor cat si pentru a ma inveli in zilele racoroase de toamna.

paturi pufoase

Cam acestea sunt schimbarile pe care sezonul acesta le aduce in prim plan in casa mea. Nimic deosebit insa fiecare alegere facuta va schimba aspectul casei si o va transforma in locul meu de vis. 

Voi ce schimbari faceti in acest anotimp?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.