Trenduri in materie de genti: ce porti in sezonul rece?

Unice prin detaliile ce le inglobeaza si minunate prin tiparul deosebit caracteristic fiecareia, gentile care dicteaza trendurile in aceasta toamna te vor cuceri iremediabil. Ca o concluzie de ansamblu, vei observa la randul tau ca propunerile in materie de genti piele din acest sezon sunt o idee mai putin capricioasa, ceea ce nu e decat un avantaj pentru femei.

Pentru ca toamna are trasaturile sale specifice – culorile in tonuri neutre, aerul usor rece, tranzitia dintre sezonul cu temperaturi foarte mari la cel cu temperaturi foarte mici, gentile pot reprezenta solutia pentru o intorsatura interesanta de situatie. Ce e drept sunt putin mai serioase ca stil, insa de-a dreptul incantatoare, mai ales ca isi pastreaza functie de baza – sa nu uitam ca de asta sunt, in primul rand, insotitoare indispensabile ale femeilor.

Insufleteste-ti outfit-urile in aceasta toamna cu o geanta atent aleasa, de la Zevo

O colectie care urmareste indeaproape nevoia de depozitare si totodata pe cea estetica este cea lansata de Zevo. Sunt ideale pentru ca ofera echilibru intre confortul la purtare si disponibilitatea spatiului asigurat printr-o compartimentare inteligenta.

Sunt cat de poate de practice, insa nu in sensul ca prezinta un utilitarism plictisitor. Din contra, sunt completarea de care garderoba de toamna are nevoie. Au la baza concepte artistice, se pliaza pe tendintele coloristice si de stil specifice anotimpului racoros, deci aliatele tale in ceea ce priveste completarea outfit-urilor populare de sezon.


Pielea naturala este lider, in sensul ca este unicul material care se comporta excelent chiar si cand temperaturile de afara sunt extreme. O geanta dama de la Zevo, realizata din piele inalt calitativa, poate fi o investitie suficienta pentru a-ti satisface nevoile.

Intr-o lume in care femeia moderna este atat de ocupata incat ar avea nevoie de doua genti pentru a purta toate cele necesare la indemana, variantele ce stau sub emblema Zevo vin ca un raspuns care sa elimine astfel de neajunsuri.

In functie de ocazie, pe Zevo.ro, poti alege o geanta piele tip clutch, tip postas, rucsac, de mana sau de umar, toate in texturi si culori variate. Feminitate, eleganta si mult bun gust – este tot ce urmareste colectia lansata sub umbrela acestui nume rasunator, cea care promite sa defineasca femeia contemporana cu succes.

Geanta este cea care promite sa te ajute sa marchezi ca atare un eveniment unic, spre exemplu. Modelele de la Zevo sunt o sursa de inspiratie pentru tine, pe care poti miza atat in completarea tinutelor de zi cu zi, cat si a celor mai speciale.

Aliniaza-te si tu trendurilor actuale in materie de genti si insufleteste-ti tinutele de toamna cu modelele preferate de pe ZEVO.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The following GDPR rules must be read and accepted:
This form collects your name, email and content so that we can keep track of the comments placed on the website. For more info check our privacy policy where you will get more info on where, how and why we store your data.